Cybersport – Nettet som en sportsgren

Der er meget sport på nettet – og nettet kan bruges til sport

Aalborg eller Randers?

Du har fået et godt tilbud. Det firma, som du arbejder for, vil gerne have, at du varetager afdelingens interesser i udlandet. Du skal derfor til at flytte til Tyskland. Du glæder dig til den nye stilling: Der kommer nye udfordringer. Der vil være mere ansvar. Og ja, det bliver da spændende at skulle arbejde i Tyskland. Som ingeniør for et stort firma har du erfaring i internationale projekter, men at bo permanent i de næste 4 år i udlandet, har du aldrig prøvet før. Din familie er også spændte på projektet, men også lidt bekymrede: Børnene er lidt bange for, at de ikke vil finde nye venner. Din partner har også lidt betænkeligheder ved, at I skal flytte. Vil din partner kunne finde et job dernede? Eller skal hun affinde sig med at være hjemmegående? I har talt om det. I har undersøgt mulighederne, og der er muligheder for, at hun kan finde et arbejde. Hvis hun får tid til det. I er nået frem til at se tiden an og bare koncentrere jer om selve flytningen nu. Der er meget, der skal planlægges i den forbindelse.

Effektiv flytning

For det første er der sådan noget som at finde en ny bolig i den by, hvor dit firmas kontorer ligger. Dernæst de praktiske sager: Såsom at få ændret adresse. Finde en skole til børnene. Få flyttet møblerne og alle jeres sager. I vil jo gerne have det meste med jer. I første omgang har I været på besøg i byen, hvor I skal bo. Sådan i forlængede weekender. I har set på boliger og har da også fundet en god en i et rart område. I har talt med skolen i området. Og børnene har besøgt skolen, så de ved, hvor de skal gå i skole efter sommerferien.

I har også fundet et godt og effektivt flyttefirma i Aalborg, som har lovet jer, at det her med en international flytning ikke skal give jer hovedpine. De har stor erfaring med at flytte for folk, der skal bo i udlandet. De ved alt om told og papirer, der skal udfyldes. Så det behøver I slet ikke at tænke på. De skal bare have nogle datoer, nogle adresser, og så klarer de resten. Flyttefirmaets folk vil være ved jeres side, når det handler om at få jeres ting fra Aalborg til Tyskland. De vil oven i købet komme og hjælpe jer med at pakke ting sikkert ned i flyttekasser. Og de vil hjælpe jer med at pakke ud igen, hvis I vil have det.

Opmagasinering klarer de også

I kan derfor koncentrere jer om at glæde til et nyt og spændende kapitel i jeres liv. Og de ting, som I ikke vil have med til Tyskland, kan I få sat til sikker opbevaring i Aalborg, indtil I kommer hjem til Danmark igen. I vil jo ikke sælge huset i ejer. Og skulle det ske, at I gerne vil have tingene, I har stående til opbevaring sendt til Tyskland, så kan flyttefirmaet også klare den opgave. Det kræver kun en opringning til flyttefirmaet i Aalborg.

I står i den samme situation som mange andre par: I skal skilles. Og det kan ikke gå hurtigt nok med at få solgt huset. I er enige om, at det er den bedste løsning for alle. I har heldigvis en god ejendomsmægler, som er sikker på, at I hurtigt kan få det solgt til en god pris. Og ganske rigtigt. Der gik ikke 10 dage, så var huset solgt. Så nu er I hver især på jagt efter en bolig. Din eks har allerede fundet en bolig. Hun kan overtage den allerede til april. Selv er du åbenbart meget mere kræsen. Du har ikke fundet en bolig endnu. Og de nye ejere af huset skal overtage det allerede d. 15. april. Der er ved at gå panik i dig.

Randers Flyttefirma

Din eks har allerede talt med et flyttefirma i Randers – HMS, som vil komme og hente hendes ting her sidst i marts. Hun har ordnet alt. I er enige om, hvad hun kan tage med sig, og hvad du beholder. I er enige om alt. Så længe I bare undgår skænderier og lange diskussioner, så er det fint. Faktisk undrer du dig lidt over hvor effektiv din eks har været under denne proces. Men det må du lægge til side nu. Du skal flytte. Du skal finde en ny bolig, som du kan finde dig til rette i.

Boligen, som din eks har købt, er lille. Hun kan ikke have alle sine ting stående. Du har tilbudt, at du muligvis kan opbevare dem for hende, fordi du vil have en større bolig. Det har hun afvist. Hun vil ikke have sine ting stående til opmagasinering i Randers, hvor du leder efter bolig. Hun har ikke lyst til at skulle kontakte et flyttefirma i Jylland, hvis hun på et tidspunkt gerne vil have en af tingene til Hobro. Det er logisk, tænker du. Det giver mening. Hendes ting skal højst stå til opmagasinering i Hobro. I øvrigt, hun kan opbevare nogle af sine ting hos sine forældre.

Du forstår det godt

Du forstår hende godt. Du kaster dig derfor over boligjagten. Og ja, du finder da også et flyttefirma i Randers, som vil hjælpe dig med at få dine ting opmagasineret, indtil du finder den bolig, du gerne vil leve i. Du er også indstillet på, at det kan tage lidt længere tid, end du havde regnet med. Udbuddet af passende boliger i Randers er ikke så stort. Du må derfor bo i en midlertidig bolig. Måske finde en lille lejlighed via Airbnb, som helt sikkert vil være møbleret. Eller måske bo på et lille hotelværelse.

Du vil i hvert tilfælde ikke gå på kompromis med din fremtidige bolig. Flyttefirmaet i Randers har da også givet dig et godt tilbud: De tager dine ting til opbevaring, og når du har fundet en bolig i Randers, så vil du udføre flytningen af tingene fra opbevaringsstedet til din nye bolig – til en ekstra favorabel pris. Så der er ikke nogen grund til panik. Nu skal du bare videre i dit liv.

Aalborg eller Randers?
Rul til toppen