Cybersport – Nettet som en sportsgren

Der er meget sport på nettet – og nettet kan bruges til sport

Teknologi til massage

Nu er det sådan, at vi lever i en meget travl og forpustet verden. Mange af os har stress. Mange har fysiske problemer i form af smerter i ryggen eller i bestemte muskelpartier i vores krop. Hvorfor? Fordi vi har travlt. Måske også fordi vi overdriver lidt med træningen nede i fitnesscenteret. Vi skal jo holde kroppen i form. Uanset hvad grunden til, at vi har smerter, er, så er det altid en lettelse at komme af med smerterne. Nogle af os begår bare en stor fejl: Vi tyr til smertestillende midler, som vi kan købe i håndkøb. Dermed dulmer vi smerterne. Vi får aldrig gjort noget ved smerterne.

Hvor er smerterne fra?

Vi finder måske aldrig kilden til, at vi får de smerter. Er det ikke noget, du kan genkende? Jeg kan! Jeg kan godt finde på at gå i en måned med smerter oppe ved nakken og skuldrene uden at gøre noget ved dem. Jeg tager bare nogle smertestillende piller – og tror på, at de hjælper mig. Det gør de. Nu og her. Men på langt sigt? Jeg er ikke så sikker. Der er en grund til, at mit forbrug af smertestillende piller er steget over de sidste 2 år. Du kender godt situationen. Indrøm det bare. Hvad gør du ved den? Jeg vil virkeligt gerne vide det. Indtil videre har jeg fundet to løsninger, som går uden om de smertestillende (kemiske) midler.

Den første går ud på at lære mig selv at slappe af. Sådan virkeligt bare at synke ned i en lænestol eller en sofa med en god bog. Den løsning bruger jeg i ny og næ. Men det er ikke en løsning, som jeg automatisk bare bruger. Jeg skal planlægge, hvornår jeg kan slappe af!

En massagepistol er fantastisk

Den anden går ud på, at jeg bruger en massagepistol – se her, som jeg retter direkte ind imod de ømme punkter på min krop. Og kan jeg ikke nå de punkter selv, så får jeg min partner eller et af vores store børn til at hjælpe mig. Og massagepistolen hjælper mig. Den kan ligesom blokere for smerterne, fordi den får blodet til at gennemstrømme de ømme muskler. Derved slapper de hurtigere af. Og mine skuldre begynder derfor at sænke sig ned tilbage til deres naturlige leje.

Ja, det lyder måske aggressivt, at jeg taler om en massagepistol. Men ærlig talt. Vi har mange våben i vores dagligdag. Fx bilen. Den er et våben. Vi har en limpistol. Den ser ud, som om den er min massagepistols lillebror. Vi har boremaskiner – de er også våben. Så tænk hellere på dit helbred end på, hvordan det lyder, når du fortæller dine venner, at du har købt en massagepistol. Du skal ikke forsøge at være politisk korrekt og tale om andre former for pistoler, når du får at vide, at en massagepistol lyder som et lækkert stykke sexlegetøj. Fortæl dem, der ikke forstår, at ny teknologi kan vejen frem til, at mange flere mennesker får det godt. Vi er nemlig mange, der lever med små smerter, der kan nedbrydes ved hjælp af den nye teknologi. Massagepistoler er en del af denne nye teknologi!

Teknologi til massage
Rul til toppen