God butik med hundemad

Det gjorde mig faktisk i godt humør, da jeg i går valgte at besøge en ny butik her i byen, hvor de forhandler en lang række forskellige slags hundefoder og andet udstyr til hunde såsom halsbånd, hundesnore og et gigantisk udvalg af legetøj til hunde, ligesom der selvfølgelig er et pænt udvalg af hundekurve og –senge.

Det, der gjorde mig i godt humør, var et tilbud, som jeg ikke er stødt på tidligere, nemlig at man kunne købe ”smagsprøver” af de forskellige fabrikater af hundefoder. Forretningen havde gjort sig den ulejlig selv at lave poser med et enkelt kilo af de forskellige slags hundefoder, så man kan prøve sig frem og finde et foder, som hunden kan lide.

Jeg husker tydeligt, da vores hund, Tell, var blevet så voksen, at han skulle have noget andet at spise end det hvalpefoder, han hidtil havde fået. Den gang måtte jeg købe en sæk med et indhold på 15 kg, og så viste det sig, at Tell bestemt ikke brød sig om det foder.

I den nyåbnede butik kunne man altså nøjes med at købe et enkelt kilo og så se, om hunden kan lide foderet, og det synes jeg er en rigtig god ide, og det er det nok også for forretningen, for sådan et kilo kostede 49,95 kr., mens en sæk med 15 kg af det samme kostede 485 kr.

For mig var det ligegyldigt, for jeg skulle bare have en sæk HERITAGE, som Tell har spist med største velvære de seneste fem år.

God butik med hundemad
Rul til toppen