Hestedækken

Egentlig synes jeg, at det kan virke en smule gammeldags, når en virksomhed uddeler gratiale til medarbejderne, men det er altså en meget gammel tradition i den grossistvirksomhed, hvor jeg de seneste syv år har arbejdet i administrationen.

Og sidste år havde vi den største fremgang i omsætningen i firmaets historie i forhold til året før. Derfor har vi medarbejdere nu fået et pænt gratiale, som størrelsesmæssigt er afhængigt af, hvor længe vi har været ansat. For mit vedkommende drejer det sig om godt et par tusinde kroner efter skat, og nu har jeg besluttet, hvad jeg vil bruge de rare penge til.

Jeg dyrker ridning i min fritid, og i hvert fald skal min dejlige hest, Malte, have et nyt hestedækken, som skal være noget varmere end det, han har i forvejen, for jeg synes, at hans hud godt kan føles lidt kold, når han har stået ude i folden en hel dag, indtil jeg kommer ud til ham sidst på eftermiddagen.

Selv trænger jeg også til at få et sæt nye sporer, for mine gamle passer ikke helt perfekt til de nye ridestøvler, jeg købte sidste år. Og jeg har set et par rigtigt smarte sporer i en netbutik for nylig, så dem vil jeg i hvert fald også købe.

Men jeg vil nu ikke bruge alle mine ekstra penge til rideudstyr, og der skal nok være tilstrækkeligt tilbage efter mine indkøb til, at jeg kan invitere min mand på en dejlig middag på en af byens bedste restauranter.

Hestedækken
Rul til toppen