Brug pæren

Tag lige og spids ørerne her – jeg har nemlig nogle ret gode data og tips at dele med dig om at spare både penge og besvær, når du benytter dig af sparepærer, energipærer og/eller LED pærer i dit hus. Jeg har været med lige fra starten i det ræs, og der er nærmest gået sport i det for mig. Jeg har prøvet og testet faktisk alle de fabrikater lyskilder, der kan fås i Danmark, og jeg har en KLAR vinder på både lyskvalitet og holdbarhed: Philips!

Philips lyskilder er bare bedre

Jeg arbejder jo med lys til daglig i form af min profession som kunstner og kunstmaler, så jeg er yderst kritisk, når det handler om kvaliteten af det lys, en elektrisk pære afgiver til rummet. Og derfor var og er det også væsentligt for mig, at mit lys i mit atelier holder 100%. Samtidig er jeg meget bevidst om miljøet og min elregning, så da sparepærerne i sin tid kom, var jeg nok en af de første ti at hoppe på den vogn.

Senere kom så LED pærerne, som jo koster en hel del i indkøb, men som til gengæld holder i ufatteligt lang tid – i teorien. Jeg skriver i teorien, for i praksis er der faktisk stor forskel på, hvor længe de forskellige fabrikater holder. Og her er det altså Philips, der holder længst.

Selve lyskvaliteten varierer også fra fabrikat til fabrikat – dog er der tale om mindre variationer. Men nok til at jeg kan se forskel, når jeg arbejder med mine farver. Og nu gentager jeg mig selv – men det er altså også Philips lyskilder, der vinder her.

Der er noget særligt ved Philips

Philips er jo et hollandsk firma, og jeg ved sgu ikke, om det gør den store forskel, men sagen er, at jo ældre jeg bliver, jo mere begejstret bliver jeg for deres produkter. De er simpelthen bare lige en kende bedre end for eksempel de asiatiske. Et godt eksempel er deres barbermaskiner, som jo i den grad ligner sig selv, og som har en ufatteligt høj kvalitet. Tjek engang her – de ligner dem, Philips havde for 15 år siden, ikke: http://www.skiftselv.dk/philips/barbermaskiner/

God kvalitet og solidt design og håndværk fornægter sig bare ikke!

Brug pæren
Rul til toppen