Djeco

Min søsters yngste datter, Carla på tre år, er født med en mindre fejl i den højre hofte. Den skævhed, der er i den ene hofteskål, har betydet, at hun har haft en noget aparte gangart, siden hun begyndte at kunne gå. Hun har været til utallige undersøgelser hos specialister, og her for nylig var tiden kommet til et operativt indgreb, der skal rette op på hendes skæve hofter.

Sammen med min mand besøgte vi Carla på sygehuset i går, efter at hun blev opereret for tre dage siden. På forhånd havde vi været inde i en legetøjsforretning, for selvfølgelig skulle vi have noget med til Carla, som hun kan fordrive tiden med på sygehuset, hvor hun skal blive i over en uge endnu.

Vi købte nogle sjove puslespil til børn fra Djeco, og de er pudsigt nok stort set magen til nogle, vores egne børn havde som små. Der er tale om puslespil med ganske få brikker, som en pige på tre år nok skulle kunne finde ud af.

Vi vidste på forhånd, at Carla er glad for bløde krammedyr, så vi fandt også sådan et fra Lilliputiens. Det er egentlig nok beregnet for babyer, men Carla elsker at sove med sådan nogle, så vi købte det alligevel.

På sygehuset kunne vi så konstatere, at børneafdelingen der har et pænt lager af legetøj, og min mand fik succes hos Carla, da han fandt nogle hånddukker og efterfølgende opførte en veritabel dukketeaterforestilling for hende. Hun var heldigvis ved godt mod efter operationen.

Djeco
Rul til toppen