Cybersport – Nettet som en sportsgren

Der er meget sport på nettet – og nettet kan bruges til sport

Gentofte vinduespudsning

Jeg er lige kommet hjem efter at have været på besøg hos min bedstefar. Han bor alene i en lille lejlighed i Gentofte. Det er faktisk en meget hyggelig lejlighed. Men jeg må sige, at den pige, der kommer og gør rent for ham, ikke gør et ret godt stykke arbejde. Ok. Hun holder hans værelser, toilet og køkken rene. Men hun er altså ikke god til at komme helt i dybden med snavset. Fx så lagde jeg mærke til, at der er fedtpletter på døren til hans ovn. Han elsker at bage brød og stege kylling i ovnen. Det giver nogle fedtpletter, som kan være temmelig skadelige.

Brugte et par timer

Så jeg brugte et par timer på at gå hendes rengøring efter i sømmene. Og jeg brugte de samme timer på at fortælle ham, at han er nødt til at sige til hende, at hun skal være lidt mere grundig. Jeg lagde også mærke til, at selvom hun pudser vinduerne, så er der store plamager på dem. Man kan kun se dem, når solen skinner. Uheldigvis for hende, så skinnede solen i dag, så jeg kunne se, at hun ikke har fået alt snavset væk. Jeg spurgte min bedstefar, om han vidste, hvordan hun pudser vinduerne. Han kunne kun fortælle mig, at hun bruger en hel køkkenrulle, hver gang hun er her. Nu ved jeg tilfældigvis, at man ikke bør bruge køkkenrulle til at pudse vinduer med. Det nærmest bare tværer skidtet ud i stedet for at fjerne det. Så jeg måtte lede efter nogle gamle viskestykker og bede ham om at sige til hende, at fra nu af er der nul køkkenrulle, men masser af klude, hun kan bruge til at pudse vinduer med.

Var egentlig gal

Egentlig var jeg sådan lidt gal i skralden på hende. Jeg fik faktisk indtryk af, at hun ikke gør sig den umage, som hun bør. Han betaler hende godt. (Og bruger naturligvis håndværkerfradraget.) Hun burde lægge sig i selen. Jeg sagde det til ham. Altså at jeg synes, han burde finde en anden og mere kompetent rengøringshjælp. Det nægtede han naturligvis. Og jeg ved godt, hvorfor. Han nyder hendes selskab, når hun er der. Hun er en glad dame, som altid får ham til at le.Hun er fra Helsingør i øvrigt.

En vinduespudsning i Gentofte

Det har så fået mig til at tænke, at hun ikke skal afskediges, men måske skal hun have færre opgaver. Støvsugning, vask af gulve, mv. er det fint med. Men vinduespudsning er det ikke godt med. Så måske skal jeg forære min bedstefar en vinduespudser, der kan komme en gang om måneden og pudse hans vinduer professionelt. Det kan vel ikke være så svært at finde. Det er da bare at gå på Google og søge efter ”Vinduespudser Gentofte” – så finder man denne adresse: https://www.mempolering.dk/vinduespudser/2820-gentofte . Og hvis det er en vinduespudser med godt humør og god humor, ja så kan der kun være gevinst, ved at han kommer. Min bedstefar vil være glad for mere selskab. Han er meget ensom. Jeg spurgte ham, om han ville acceptere sådan en gave fra mig. Mere selskab – og rene vinduer. Det vil han gerne.

Gentofte vinduespudsning
Rul til toppen