Cybersport – Nettet som en sportsgren

Der er meget sport på nettet – og nettet kan bruges til sport

Guitar til begynder

Mit barn er meget musikalsk. Jeg tror, hun bliver en stor musiker en dag. Et eller andet sted håber jeg det. Hun er utrolig med en guitar. I en alder af 13 er hun i stand til at imitere nogle af de største rockmusikere, jeg kender. Fejlfrit. Hun bruger også meget tid på sin musik. Hun øver sig i timevis hver dag efter skole og lektielæsning. Hun vil gerne på en musikskole, når hun skal starte i gymnasiet. Det forstår jeg udmærket, og jeg har faktisk planer om, at vi skal flytte til Sjælland for at kunne bo i nærheden af en musikskolerne der. Jeg har 2 år til at finde et job og en bolig derovre til os. Vi har talt meget om det. Hun er villig til at sige på gensyn til sine skolekammerater.

En begynderguitar

Hendes guitarspil startede med, at vi gav hende en begynderguitar, da hun blev 8. Det var, inden vi blev skilt. Hun blev meget glad for den. Vi havde fundet den secondhand i en musikforretning inde i byen. Sådan lidt ved et tilfælde. Vi havde været på indkøb, og vi så et skilt i forretningen: ”Køb billig begynderguitar”. Vi gik ind i forretningen og fandt en til hende.

Siden da har jeg brugt både tid og penge på at købe andre guitarer til hende. Hun voksede hurtigt fra den første. Hun har den stadig, men den står i et hjørne og samler støv. Da hun blev 11, fik hun sin første elektriske begynderguitar. Den blev et hit hos hende. Hun brugte dagevis på at lære den at kende. I dag har hun 3. Jeg har tit spurgt hende, om vi ikke skulle skille os af med nogen af de guitarer, hun ikke spiller på. Men det vil hun ikke. Hun siger, at hun får det dårligt, når hun tænker på, at vi sælger dem. Hun har jo haft så mange gode timer sammen med dem. Især dengang, da min mand og jeg blev skilt. Hendes guitar blev ligesom et holdepunkt for hende, så hun ikke blev endnu mere ked af det, end hun var. Så jeg kan egentlig godt forstå, hun ikke vil sætte sine begynderguitarer til salg.

Elektrisk guitar er det nu

Når hun besøger sin far, har hun altid den elektriske guitar med sig. Også selvom han også har givet hende andre guitarer. De fleste af dem står i hendes værelse hos ham. Han har dog solgt nogle af dem. Jeg så det. Og blev sur på ham. Han er lidt af en stud. Jeg så nemlig annoncen på nettet. Jeg var inde på et site for at lede efter en sofa og så lige pludselig en annonce: ”Salg – begynderguitar”. Jeg klikkede ind på annoncen og kunne genkende hans telefonnr. Han havde ikke sagt noget om, at han solgte hendes guitar. Hun vidste det heller ikke. Men da hun fandt ud af, at den ikke var der længere, ville hun ikke se ham i flere uger. Det var først, da jeg fik hende overbevist om, at der er en anden, som virkelig har glæde af den, at hun begyndte at tilgive ham.

Guitar til begynder
Rul til toppen