Den rigtige mægler

Sikke da et held, at vi kunne låne dine forældres sommerhus, bemærkede jeg til min kone, da vi havde fået pakket vores ejendele ud og hængt tøjet på plads i sommerhusets skabe. Og det er virkelig et held, for vi var kommet i en noget betrængt situation med hensyn til bolig.

Sagen er, at vi er gået i gang med at bygge et nyt hus på en dejlig grund ned til søen her i vores by. Vores tidligere andelslejlighed er ikke ret stor, og da min kone venter vores første barn, var det på tide at flytte til noget større.

Vi valgte at få en ejendomsmægler i København til at sælge vores lejlighed, men vi regnede da med, at der kunne gå mange måneder, før et salg var gennemført. Men allerede efter nogle få dage stod ejendomsmægleren der med en mulig køber, og køberen forlangte at overtage lejligheden bare en god månedstid senere – ellers ville han ikke købe.

Det er så fedt at finde ud af, at den helt rigtige ejendomsmægler kan flytte boliger i en fart. Vi brugte i øvrigt Nybolig Nørrebro.

Vi turde ikke andet end at føje ham, for så nemt er det trods alt ikke at sælge andelslejlighed, at vi kunne regne med at finde en anden køber indenfor en overskuelig periode. Så vi slog til med bevidstheden om, at vores nye hus tidligst kan være færdigt og indflytningsklart et par måneder eller tre efter, at vi skulle fraflytte lejligheden.

Da mine svigerforældre hørte om vores hurtige salg af bolig, tilbød de straks, at vi kunne bo i deres sommerhus i perioden, indtil vores nye hus bliver færdigt og klar til indflytning.

Den rigtige mægler
Rul til toppen