Den bedste forsvarsadvokat?

Jeg fik en noget speciel opringning fra min tidligere kollega i sidste uge. Jeg har kendt ham i snart 20 år, og han er måske det mest hæderlige og retskafne menneske, jeg kender. Derfor var det en chokerende melding at høre ham fortælle, at han var blevet anklaget for underslæb – og at han faktisk skulle gennem en retssag! Føj for pokker!

Den bedste forsvarsadvokat?

Vi talte længe om sagen, og jeg er slet ikke et sekund i tvivl om, at han er uskyldig. Da sagen endnu ikke er for retten, kan jeg ikke sige noget om, hvorfor jeg ved, han er uskyldig. Men uanset hans uskyld er det faktuelt, at økonomisk kriminalitet er yderst kompliceret, og derfor har han brug for den bedste forsvarsadvokat med speciale i det felt, han kan få!

Jeg gav ham 2 hjemmesideadresser at se nærmere på – det er toppen af poppen så at sige, når det handler om at finde en forsvarer, der ved mere om sager om økonomisk kriminalitet end nogen andre:

Strafferetsadvokaterne

https://novaindex.com/dk/advokater

Novaindex.com viser ikke bare en oversigt over advokater, men faktisk finder du oversigter over alle detailvirksomheder og servicevirksomheder i Danmark. Klik dig ind på Novaindex og find den virksomhed, du søger i nærheden af dig.

Nu må min gamle ven og kollega så tage en snak med dem og finde ud af den bedste vej til et forsvar, der kan sikre ham den frifindelse, han skal have!

Kan man blive dømt uskyldigt?

Jeg fortalte min hustur om sagen, og hun var meget forfærdet ved tanken om, at det faktisk er muligt at blive dømt, selvom man er uskyldig. Men det er det jo bare – desværre. Hvis man er anklaget, og man ikke kan føre et forsvar, der kan overbevise en dommer, nævninge eller domsmænd om, at man ikke er skyldig, kan hammeren sagtens falde.

Det er trist, men det er bare sådan, det er!

Den bedste forsvarsadvokat?
Rul til toppen