Cybersport – Nettet som en sportsgren

Der er meget sport på nettet – og nettet kan bruges til sport

Hvordan hejser vi?

Der er ikke så længe til, at sommeren kommer. Og du vil gerne være på forkant. Du ved nemlig, at i år får du meget travlt. Der skal bygges musikscener til rigtigt mange festivaler. Det er dit speciale. Du har udviklet en særlig arkitektur – letvægtskonstruktioner, der både kan bære presenninger, lyd- og lys-udstyr og tunge instrumenter. Nogle af konstruktionerne er ret høje i det, og du har overvejet, at det måske vil være fornuftigt at investere i din virksomhed. Du overvejer derfor at leje et personhejs, som kan være behjælpeligt, når lys-udstyret skal sættes op. Egentlig ville du gerne have købt sådan en hejs, men du har ikke fundet et eneste sted, hvor der er salg af hejs.

Løsninger med hejs

Du har ellers søgt på nettet – næsten desperat – efter en hejsløsning, som du kunne købe. Det nærmeste du er kommet, er, at du kan leje et personhejs. Så det må være det, du skal gøre. Firmaet, som du fandt, har du tænkt dig at kontakte i løbet af de næste få dage. Du vil gerne høre mere om hvad det koster at leje et personhejs for hele sommerperioden. Og så vil du gerne vide noget om, hvad du skal gøre med hensyn til forsikringer og den slags. Ulykker kan ske. Især på en festivalplads. Du vil også gerne tale med firmaet, om de måske kan anbefale en anden hejsløsning, der vil egne sig til din virksomhed. Det kan jo godt være, at de har erfaring fra lignende opgaver.

Samler lige spørgsmålene

Inden du kontakter firmaet, der udlejer hejs, skal du dog lige have skrevet alle dine spørgsmål ned. Og alle de fakta omkring de konstruktioner, du laver, så de kan rådgive dig bedst muligt. Du ved jo, at jo flere oplysninger du giver, jo sikrere kan du være på, at du får den bedst mulige vejledning. Det vil tage lidt tid. Du skal jo lige kigge grundigt på gamle projekter.

Hvordan hejser vi?
Rul til toppen