Cybersport – Nettet som en sportsgren

Der er meget sport på nettet – og nettet kan bruges til sport

Levering af blomster?

I de sidste uger har vi hørt meget om krigen i Ukraine. Det er forfærdeligt, hvad der sker. Vi har dog også set udsendelser om landet. Der er en særlig kultur. Og ukrainernes folklore er meget charmerende. Du har nok lagt mærke til, at det er et folk, som er tæt forbundet til deres land. Altså til jord og landbrug. Og de bruger meget ofte blomster som udsmykning på deres klæder i deres hjem. Og ja, i det hele taget så er der mange små billeder på nethinden af et folk, som godt kan lide blomster. Og hvem kan ikke det?

Spred lidt glæde

Lige nu står du måske i den situation, at du gerne vil glæde din gamle tante, som altid fortæller om, dengang hun kom til Danmark som flygtning. Du vil ikke sende hende den årlige vinkurv med sherry, likør og chokolade. Nej, i år skal hun vide, at du husker hende på en helt anden måde, nu hvor du kender mere til hendes rødder. Du har derfor bestemt, at du skal finde en blomsterhandler, der har blomsterlevering på Amager og i København – og som kan levere præcist på det tidspunkt, du beder om. Ham, du brugte for nogle år siden, leverede ikke til tiden. Så du er ekstra påpasselig nu.

Udbringning af blomster

Du leder derfor efter ”blomsterudbringning på Amager” på nettet og finder alle de blomsterhandlere, der har forretninger der. Du ringer dem op en for en for at høre, hvad de kan tilbyde. En af dem har mulighed for at levere blomster på Amager 24/7. Hele året rundt. Det lyder fint. Du ringer op til den forretning og får lavet en aftale om, at de skal bringe blomsterne ud til din tante søndag eftermiddag imellem kl. 17:00 og 18:00, fordi dette er hendes stille time, hvor hun mindes – og givetvis tænker på sin familie, som hun måtte efterlade i alt hast.

Levering af blomster?
Rul til toppen