Cybersport – Nettet som en sportsgren

Der er meget sport på nettet – og nettet kan bruges til sport

Skilsmisse og blomster?

Selv om en skilsmisse jo aldrig er nogen positiv situation, så må jeg sige, at min søster, Kathrine, vist har fået det bedst mulige ud af sin skilsmisse for halvandet år siden. Kathrine er uddannet som blomsterbinder, og hun har arbejdet i det fag i mere end 10 år, hvor hun for en ret stor blomsterforretning har stået for at binde buketter til blomster udbringning i København.

Hun har i nogle år puslet med tanken om at få sin egen blomsterbutik, men hun har også erkendt, at det ville tage så meget af hendes tid, at det ville gå ud over hendes mand, som er typen, der forventer, at maden står klar på bordet til bestemt tid. Heldigvis har de ingen børn, så det hensyn har Kathrine ikke at slås med.

Da hun så blev skilt, kom drømmen om egen forretning op til overfladen, og da hun en dag faldt over et tilpas billigt lejemål på Amagerbrogade, besluttede hun at tage springet og åbne en butik med blomster på Amager. Nu skal der leveres brudebuketter i Hovedstaden.

Det er nogle måneder siden nu, og Kathrine har fundet ud af, at hun faktisk har været temmelig heldig med beliggenheden af det lejemål, hun indgik, for hun får masser af strøgkunder, der tiltrækkes af de flotte blomsteropsatser, hun har i sit udstillingsvindue.

Hun har også en del kunder, der skal have bragt buketter ud til forskellige anledninger, og min mand og jeg har også benyttet os af hendes forretning, da vi for nylig skulle sende blomster til begravelse i København.

Skilsmisse og blomster?
Rul til toppen