Dating og smart tøj til de store

Jeg har været single i 4 år nu og synes nu, det er tid at begynde at date igen. Flere af mine venner har haft held til at møde nogle søde piger på dating.dk, så jeg har tænkt mig at kaste mig ud i det.

Jeg er en stor mand, men der er mange kvinder, der godt kan lide en stor selvsikker mand, så det har jeg tænkt mig at slå på i min ”annonce” på dating. Jeg har aldrig prøvet onlinedating før, og jeg har tænkt mig at lægge noget tid og indsats i min annonce, eller hvad man nu skal kalde det. I øvrigt kan jeg også godt lide store piger i smart tøj selv! I stedet for at prøve at skjule, at jeg er en stor mand kan jeg lige så godt gå til det lige på og hårdt. Der er nemlig for kvinder mange fordele ved at date en stor mand. Interesseret i at høre, hvad det er?

Nu kan man jo ikke generalisere, men her er mit input:

Vi er store og bløde, og når vi putter, er vi dejlige at putte ind til. Vi har et tykt lag hud, da vi må lægger øre til meget, og det har gjort os bløde og emotionelle indeni med en stærk selvsikkerhed. Vi ved, hvordan man laver mad og går efter kvalitetsmad. Vi er ligesom Buddha – rolige og selvsikre. Og så kan vi lide at få dig til at le og have det sjovt.

Se, det var da ikke så slemt 🙂 Nu er jeg bare spændt på at se, hvilke svar jeg får. Jeg har fundet nogle gode billeder at læge op, så nu går det løs.

Inden jeg er klar til at gå på date, skal jeg have fornyet min garderobe. Det er altid godt, og faktisk trænger den til en update. Jeg har tabt lidt vægt, og det meste af mit tøj er lige et par numre for stort. Der er ikke noget værre end en stor mand i for stort tøj. Det skal altså passe. Mine jakkesæt har jeg tænkt mig at få lagt ind. Jeg har nogle virkelig kvalitetssæt, som bare lige skal tilpasses.

Det meste af mit tøj køber jeg online hos storedrenge.dk, der bare har det bedste udvalg i tøj til os med lidt fylde:

Tøj til store og tykke mænd

Det er i min mening vigtigt at klæde sig til lejligheden, så jeg gør meget ud af at have både til en formel middag, en tur på sportsbar og pænt tøj til en middag hjemme. Jeg går efter gode mærker og sørger for ikke at bære noget stormønstret noget eller med en masse grafisk. Hvis mine skjorter har mønstre, er det vandrette tynde striber, der matcher min jakke, hvis jeg har jakke på den dag. Slips sørger jeg for ikke er for tynde. Det passer ikke til en stor mand. Brede slips med en stor knude er det look, jeg går efter.

Ønsk mig held og lykke med at finde min drømmekvinde på dating.dk. Jeg har nu min garderobe klar til en kvinde, der kan lide en stor mand i smart tøj. Selvsikker, stilsikker og med et stort hjerte, der er klar til kærlighed.

Dating og smart tøj til de store
Rul til toppen