Fransk forførende

Da min mand og jeg i sidste uge holdt en uges storbyferie i Paris, havde vi på forhånd booket os ind på et hotel i latinerkvarteret, som er den del af Paris, vi holder mest af. Allerede den første aften, da vi spadserede en tur Boulevard St. Germain, kom vi meget tæt på hotellet forbi en super lækker lingeri shop, som jeg ikke kunne dy mig for at kigge lidt på. Normalt handler jeg jo lingeri på nettet hos min faste leverandør: http://houseoflingerie.com/da/

Mens vi stod og studerede de to udstillingsvinduer, sagde min mand med sin sædvanlige humor, at han da vist var heldig, at forretningen var lukket. Jamen, svarede jeg, det er den formentlig ikke i morgen.

OK, svarede min bedre halvdel, der er selvfølgelig ikke noget at sige til, at du køber noget lækkert, fransk lingeri, når vi nu er i Paris, så jeg synes, vi skal gå ind i forretningen i morgen formiddag, når vi har fået morgenmad på hotellet.

Han er nu så sød med den slags, min mand, men det hænger jo nok også sammen med, at det vel til syvende og sidst er for hans skyld, at jeg af og til klæder mig i noget pikant inderst inde, og han giver da også tit udtryk for, at han sætter pris på det, når jeg har den type undertøj på.

Da vi dagen efter var i forretningen, var han i øvrigt meget begejstret for en kollektion af noget vintage lingeri med flotte blonder, og jeg kunne såmænd også godt lide det, så jeg købte to sæt sort undertøj.

Fransk forførende
Rul til toppen