Udbydere og efterspørgere af ydelser mødes på Jobbi.dk

Måske er du ung og ønsker at supplere indkomsten ved at udføre forskellige jobs for andre? Måske er du modsat ude efter én eller flere som kan hjælpe dig med småjobs i hverdagen såsom børnepasning, hus- og havejobs eller pasning af dyrene, fordi du har for travlt og er ked af at du ikke når de ting, som du måske også ønsker at have styr på?

Udbydere og efterspørgere af arbejdskraft mødes på Jobbi.dk, hvor du kan tilbyde din hjælp eller få hjælp til diverse småjobs i hverdagen. Det er nemt og sikkert for alle parter, og du kan gratis oprette en profil på hjemmesiden og derefter begynde at søge efter enten jobs eller hjælp til jobs fra andre.

Konceptet er smart, hvis du eksempelvis er studerende og har lyst til at tjene lidt ved siden af SU’en. Jobbi.dk er en perfekt løsning hvis du står i den situation, da du nemt kan finde udbydere af forskellige småjobs i dit nærområde ved få kliks. Derudover er konceptet også smart for adskillige danske familier som ofte har utrolig travlt i hverdagen.

Man kan desværre ikke nå alt, så derfor behøver man ofte hjælp udefra. Måske vil man gerne vedligeholde sin have, men har ikke tiden til havearbejdet? Måske vil man gerne pleje sit forhold og derfor bruge tid på at lave forskellige ting sammen med sin partner? Så kan man eksempelvis nemt og enkelt finde en til at passe børnene, så man kan få tid til hinanden igen som forældre. Havemand, Rengøring, Lektiehjælp og Dyrepasser er blot få af de jobområder, du kan tjene penge på eller få hjælp til på Jobbi.dk, og hjemmesiden er nem og overskuelig at benytte sig af. Profilerne er overskuelige og beskriver de væsentligste ting om udbyderne og efterspørgerne – deres alder, deres timepris og vigtigst af alt, deres kvalifikationer.

 

Udbydere og efterspørgere af ydelser mødes på Jobbi.dk
Rul til toppen