Terrassevarmer

En af mine kolleger havde en rigtig træls oplevelse, da han og familien forleden kom hjem fra en ferie i udlandet. Han fortalte, at de havde haft indbrud, mens de var på ferie, men heldigvis var det ikke i selve huset, men kun i deres redskabsskur, som tyvene havde ryddet for alt af værdi. Selv hans temmelig gamle haveredskaber havde tyvene fjernet, og det var min kollega egentlig ikke så ked af, for han trængte alligevel til at få de fleste af dem udskiftet, og nu kunne erstatningen fra forsikringen jo hjælpe med til det.

Min kollega var mere træt af at have mistet alt sit elværktøj, som han også opbevarede i redskabsskuret. Han er en udpræget gør det selv-mand, så han havde temmelig meget værktøj af enhver art, og det var forsvundet det hele. Heldigvis kan han købe godt og billigt elværktøj her.

Edvard, som min kollega hedder, fortalte også, at tyvene helt tydeligt havde givet sig god tid, og de havde også haft fred og ro til deres forehavende, for Edvards have er lukket helt til af høje hække, så ingen kan se noget hverken fra vejen eller fra nabogrundene.

Tyvene havde også afmonteret den elektriske terrassevarmer, som Edvard købte her i foråret. Men han glædede sig over to ting i forhold til tyveriet, nemlig at han havde fået opsat tyverialarm i selve huset, så tyvene havde opgivet at komme ind i det, men også at han i mange år har haft for vane at gemme alle kvitteringer, så han kan dokumentere, hvad der er forsvundet ved tyveriet.

Terrassevarmer
Rul til toppen