Sporten at handle billigt

Vi er ikke fattige i min familie – langt fra. Men vi har alligevel opdyrket en slags sportsgren, som vi kalder for cybersport. Den går i al sin enkelthed ud på at købe billigst muligt ind på nettet. Deraf navnet 🙂 Og vi sparer mange penge på alt fra kaffebønner til kaffemaskiner på tilbud.I al sin enkelthed går det ud på, at når vi mangler noget i familien, hopper alle til tasterne på hver deres computer – og så gælder det om at finde det billigste sted at købe det, vi lige mangler. Og hold nu kæft hvor er det morsomt.

For eksempel bruger jeg tit en hjemmeside, der hedder Råd til alt, når jeg skal finde gode tilbud. Den kender de andre i familen ikke, og det hjælper mig jo lidt til at holde min position som den mest vindende 😉

Og så bruger jeg ALTID skiftselv.dk, hvis det er noget med hvidevarer, køkkenmaskiner og køkkengrej. Deres tilbud er bare helt vilde, og deres service er i top. Jeg tror kun, at det er sket én gang, at nogen har været billigere med den slags end www.skiftselv.dk, men de kunne så til gengæld ikke levere, så hvad var det lige værd?

For os er det en god og opbyggende sport at finde de bedste tilbud på det vi lige står og mangler. Og det er en god lære for ungerne, der jo på den måde lærer BÅDE at udnytte internettet og samtidig at købe fornuftigt ind. Det er der vist mange unge i dag, der godt kunne trænge til lidt oplæring i.

 

Sporten at handle billigt
Rul til toppen