Monster rabatter

Det er jo altid dejligt at få rabat på de indkøb, man gør, men der knytter sig jo i en del tilfælde nogle vilkår til rabatterne, som man ikke altid er så villig til at indfri. For eksempel er vi nok en del kvinder, der har prøvet at købe noget tøj i en af de mange netbutikker, der forhandler tøj, og når man så har gennemført sit køb med sit kreditkort, får man en mail med en kode, man kan bruge i forbindelse med sit næste køb i den pågældende webshop, og ved hjælp af koden opnår man så en rabat af en eller anden størrelse. Problemet er bare, at koden ofte kun er gyldig i en bestemt periode, og det er jo ikke sikkert, at man har brug for at købe noget nyt i den pågældende netbutik indenfor den afgrænsede periode.

Men det har vi på en måde fået taget hånd om på vores arbejdsplads, hvor vi er mange kvinder, der køber det meste af vores tøj på nettet. Vi har ganske enkelt oprettet en uformel klub, hvor vi udveksler rabatkoder fra de forskellige netbutikker. Du ved – den slags rabatkoder, du kan finde her: http://www.monsterrabatkoder.dk/

Vi holder regnskab med det på den måde, at når et af klubbens medlemmer har handlet i en netbutik og fået en kode, skriver hun det på den tavle, vi har oprettet til formålet, hvorefter de øvrige kan se, at der nu for eksempel er en brugbar zalando rabatkode, og man skriver også på tavlen, hvor længe koden er gyldig, hvis der er en tidsbegrænsning på den.

Det er en rigtig god måde at få udnyttet så godt som alle rabatkoderne på. Selv har jeg den praksis, hvis jeg har et forestående tøjindkøb, at jeg surfer rundt mellem de forskellige netbutikker og så noterer mig det, jeg gerne vil købe. Dagen efter kan jeg så se, om der i vores lille klub for eksempel er en ledig asos rabatkode, hvis det er sådan en, jeg har brug for.

Hvis der er, så kan jeg senere samme dag gennemføre mit køb i netbutikken, og selv om jeg har brugt en rabatkode, får jeg som regel alligevel en ny pr. mail, og den kan jeg så stille til rådighed for mine kolleger dagen efter.

Selv om det mest handler om tøj, så bytter vi i klubben også rabatkoder til andre netbutikker. For eksempel købte min mand for få uger siden et nyt digitalkamera i en netbutik, og den handel kastede også en rabatkode af sig, så jeg den følgende dag kunne skrive på tavlen, at der nu også var en pixmania rabatkode til rådighed, og den kode ved jeg, at en af mine kollegers kæreste blev meget glad for, idet han stod foran at købe en ny computer i netop den webshop.

Noget af det meget populære foruden tøj er koder, der kan bruges til indkøb af musik. Hvis en kollega for eksempel har sat en cdon rabatkode på tavlen, så er der næsten kapløb om at få fat i den, så vi får udnyttet stort set alle rabatkoder.

Monster rabatter
Rul til toppen