Cybersport – Nettet som en sportsgren

Der er meget sport på nettet – og nettet kan bruges til sport

Online dating har vundet indpas

Online dating er kommet for at blive. Det bliver større og større, og det fylder mere og mere.

Et af de seneste tiltag indenfor onlinedating er en app på mobilen kaldet Tinder. Tinder er en app som gør det muligt at se andre singler i området, og så vælge dem man syntes ser interessante ud. Hvis den anden single også vælger dig, så har man et match, og derefter er der mulighed for at chatte. Dette er en af årsagerne til at online dating er smart. Man finder ikke ud af om der er nogen der ikke kan lide en, og man hører kun noget, når man har et match. Det betyder at der ikke er nogen der bliver såret, og at der ikke er nogen der skal være kede af at blive afvist. Dette er en stor fordel, og en meget nænsom form for dating, i forhold til f.eks. speeddating, hvor man mødes face to face, og derefter skal vælge om man har lyst til at tale videre med personen. Her kan man have et indtryk af at daten er gået godt, men hvor den anden part ikke har samme opfattelse. Dette kan naturligvis føre til et lille nederlag. Datingverdenen kan være hård nogle gange.

Dating er mange ting

Onlinedating er dog meget mere end en app på telefonen. Onlinedating er utallige hjemmesider på internettet, som henvender sig til alle mennesker, både dem der er single, dem der er i parforhold, og dem der har varierende seksuelle lyster og drifter. De store datingsider har rigtigt mange medlemmer, faktisk langt over 100.000, og tilbyder mennesker i alle aldre, som søger den eneste ene. Her har man mulighed for at sende små følere ud til andre medlemmers profiler. Såfremt man får et svar, så har man mulighed for at starte en dialog. Netop dialogen er en af de store fordele ved online dating, og har sparet mange pinlige øjeblikke. Man har nemlig mulighed for at lære den anden at kende over internettet, via chatten, og via web-cam. Her kan man se vedkommende, mens man skriver sammen. På den måde får man et godt indtryk af det andet menneske. Dette er oftest rigtigt rart, fordi man hurtigt risikerer at ende i kedelige og intetsigende dates, hvis man ikke aner hvem den anden er på forhånd. Det gælder om at vide så meget som muligt, så man ikke spilder sin tid på en dårlig date. Her er online dating et fuldstændigt genialt middel.

Onlinedating er også rigtigt smart, hvis du har nogle specifikke krav til din partner. Der findes mange forskellige sider, som henvender sig til forskellige mennesker. Man kan f.eks. finde datingsider hvor medlemmerne har en bestemt alder, er akademikere osv.. På den måde kan man finde andre mennesker, som minder om en selv. Der er stort set ingen grænser for antallet af datingsider, og heller ikke for de mange forskellige muligheder som datingsiderne tilbyder. Uanset hvilke behov du har, så findes der en dating side der kan hjælpe dig. Derfor er online dating virkelig en god mulighed for de danske singler.

 

 

Online dating har vundet indpas
Rul til toppen