Cybersport – Nettet som en sportsgren

Der er meget sport på nettet – og nettet kan bruges til sport

Træbeskyttelse til din træterrasse er vigtigt

Du kan beskytte din træterrasse med en god træbeskyttelse

Når man har en træterrasse, er det vigtigt at jævnlig og mindst en gang om året at beskytte træet mod vejr og vind. Vi har et hårdt klima i Danmark med både varme, kulde, frost og sne. Alle disse slider og tærer hårdt på det smukke træ.

Det er vigtigt at man starter med at vaske træterrassen grundigt inden man går i gang med at træbeskytte denne. Der findes mange forskellige typer træbeskyttelse til træterrasser og det er derfor også vigtigt at man på forhånd ved, hvilket produkt man ønsker og hvordan det endelige resultat skal se ud.

Olie eller farve til din træterrasse?

Når man skal vælge en træbeskyttelse til træterrassen, skal man gøre op med sig selv, om man ønsker at bevare den naturlige farve og de mange smukke nuancer i træet eller om man ønsker at give træet et snært af farve eller helt igennem en solid farve.

Vælger man en god træolie som træbeskyttelse, er det vigtigt at sørge for at vaske træet inden behandlingen for at fjerne evt. mørke pletter og snavs, da dette klart ville kunne ses gennem olien, når man er færdig med behandlingen. Når træet er godt tørt efter en grundig rengøring, kan man påføre træbeskyttelsen i form af en god dybdetrængende træolie. Denne træbeskyttelse skal have tid til at trænge ind og derfor er det også bedst at man ikke går på terrassen, inden olien er trængt helt ind i træet.

Man kan også vælge at træbeskyttelse træterrassen ved at påføre en solid farve – dette er til tider en god ide, hvis man efterhånden har en træterrasse, der ikke kan vaskes helt rent mere og fjerne gammel slitage. På denne måde, vil man opleve et smukt nyt syn og en ny smuk træterrasse, der er godt beskyttet over for elementerne og er godt vandafvisende.

Læs meget mere om, hvordan du bedst vedligeholder din træterrasse på husoghavesiden.dk.

 

Træbeskyttelse til din træterrasse er vigtigt
Rul til toppen