Cybersport – Nettet som en sportsgren

Der er meget sport på nettet – og nettet kan bruges til sport

Berlin tumperier

Jeg har virkeligt begået en dumhed af dimensioner. Den er af monumental størrelse i denne families historie. Det, der skete, var, at jeg bare bookede og betalte nogle billige flybilletter. Jeg havde fundet dem på et site. Det var et par flybilletter til Berlin fundet her: https://www.rejsepriser.dk/flybilletter/tyskland/berlin/. Min tanke var jo at tage min kone med på en tur derned i weekenden. Men, som den torsk som jeg er, så tænkte jeg jo slet ikke på, at det overhovedet ikke er muligt at rejse bare for sin fornøjelses skyld.

Vi rejser ellers meget

Det er ellers noget, vi ofte gør – eller gjorde. Det er sådan en vane, jeg har: Når jeg, ved at vi ikke skal noget i en weekend, så kan jeg godt finde på at arrangere sådan en smuttur. Det er så nemt at finde flybilletter til et tilfældigt sted ude i verden. Det er næsten blevet en rutine i mit liv. Når jeg finder nogle billige flybilletter, så køber jeg dem, og bagefter booker jeg så hotel og får arrangeret en smuttur til en storby.

Åh for pokker!

Det var faktisk først, da jeg begyndte at lede efter et hotelværelse, at jeg vågnede op. Jeg så jo den her advarsel for rejsende. Der skal være meget gode grunde til, at man får lov til at rejse ind i landet. Ok, man kan flyve til en lufthavn i Tyskland, men det er sørme ikke sikkert, at man får lov til at gå ud i byen. Og det er jo logisk. Sådan er det også i mange andre lande. Danmark inkluderet.

Så jeg måtte indse, at jeg havde begået en brøler ved at købe de to flybilletter. Ærgerligt. Unødvendigt. Og nu sidder jeg så her og føler mig utroligt tåbelig. Jeg vidste det jo godt. Hvorfor faldt jeg så tilbage til min vane, og bestilte flybilletterne? Kom ind i kampen mand. Du må bare finde dig i, at du ikke tænkte dig om.

Nå – heldigvis var der tale om ekstremt billige fly billetter, som de jo altid er på rejsepriser.dk

Berlin tumperier
Rul til toppen