Cybersport – Nettet som en sportsgren

Der er meget sport på nettet – og nettet kan bruges til sport

Kontorartikler online

Nu kan det være nok. Jeg er så træt af at shoppe på nettet. Jeg er træt af at se, at jeg kan få alt, hvad jeg ønsker mig tilsendt. Jeg vil gerne ind til byens centrum, og gå ind i fysiske butikker. Røre ved klædernes stoffer, holde på koppens hank og bare være en del af kunderne i butikken.

Jeg ved godt, at det ikke kan lade sig gøre – endnu. Det er faktisk kun i fødevarebutikkerne, at man kan røre ved varerne. Men der er altså ikke særligt spændende at røre ved en dåse flåede tomater vel? Og man får jo ikke lov til at trykke på bøfferne henne hos slagteren! Nej, giv mig, dog mit gamle liv tilbage, hvor jeg kunne gå ned i butikken, og se varerne live.

Kontorudstyr er bekvemt

Jeg ved godt, at handel via internettet er bekvemt og nemt. Og sikkert, hvis man lige tjekker sitet, man er inde på. Men alligevel. Jeg ville da gerne gå ind i en forretning med kontorartikler og kontorudstyr og mærke lugten af papir, tryksværte og den slags. Jeg ville såmænd også gerne køre hen til et byggemarked og købe søm, så jeg kan få sat de billeder op på væggene derhjemme. De har jo stået og ventet på, at jeg skulle bestemme mig for, hvor de skal hænge. Det har jeg så gjort nu – men ved du, hvad: Jeg kan ikke finde ud af at købe søm på internettet. De, e-shops som jeg kommer ind på, er ret dårlige til at beskrive sømmenes dimensioner.

Og et søm er jo ikke bare et søm. Næh. Der er faktorer som længde og bredde på hovedet, man skal tænke på. Og de mål er som regel sat ind i et eller andet form for kodesprog, som jeg tænker, at kun tømrere kender til. Søm nr. 3E, hvad betyder det?

Min nye opslagstavle

Og nu, hvor vi taler om søm: Jeg skal jo ikke bare have mine billeder hængt op. Jeg skal også have hængt den opslagstavle, som jeg lige nåede at købe, inden de lukkede ned for al fysisk handel. Den står stadig i mit køkken i sin papæske og venter på at blive sat op. Den er ret tung. Det er ikke sådan en helt almindelig tavle, der er lavet af kork og krydsfiner. Nej. Det er en stor, hvid tavle med magneter og tusser. Jeg købte den, fordi jeg synes, den er rigtig flot. Og fordi ungerne åbenbart har udviklet en ny hobby: De elsker at tegne på væggen. Den er perfekt til vores køkken, og jeg ved, at børnene vil elske at tegne på den, mens de venter på, at maden bliver færdig.

Den vil blive en ny enhed i vores kæmpestore køkken, hvor vi alle sammen holder af at opholde os. Og den vil absolut blive brugt. Ikke kun af børnene. Også af mig og min mand. Vi kan godt finde på at kommunikere i dagevis via post-its. Det har noget at gøre med vores jobs. Vi arbejder jo som læger på det samme hospital, men har vidt forskellige arbejdstider. Faktisk bør vi vel have regler?

Kontorartikler online
Rul til toppen