Cybersport – Nettet som en sportsgren

Der er meget sport på nettet – og nettet kan bruges til sport

Brætspil skaber anderledes samvær

I dag vil mange børn eller voksne sidde meget foran computeren, ved fjernsynet eller med mobilen i hånden. Derved kan man nemt gå glip af hinandens nærvær og fokusere på det elektroniske medie i stedet.  

Brætspil skaber samvær 

Et brætspil er en anderledes måde at bruge tid sammen, og det kan samle hele familien. Man kan konkurrere mod hinanden og få mange timer til at gå med at spille. I modsætning til fjersynet eller mobilen, er der her fokus på hinanden og samværet omkring en fælles beskæftigelse. Det kan skabe nogle hyggelige stunder sammen, som kan bringe glæde og nærvær.  Man er sammen på en anden måde og kan med spillet skabe tid til hinanden i vores travle hverdag. Samtidig findes der mange brætspil, som er god hjernegymnastik og kan udfordre selv de klogeste hjerner.  

Det er lærerigt at spille 

Ved at spille kan børn og voksne lære nye ting og udfordre hinanden på forskellige måder. De kan indeholde spørgsmål med mange kategorier eller være spil med brikker og terninger. Fælles for alle spillene er, at de skaber konkurrence i familier eller blandt venner og kan være en anderledes og lærerig underholdning på en hyggeaften. Mulighederne er mange, så det er bare med at komme i gang med at spille og udfordre dine nærmeste.  

Spil er god underholdning 

Der er timevis af underholdning at hente i et godt brætspil. Og som det kan ses her hos hyggeonkel.dk er udvalget af brætspil noget nær enormt. Der er brætspil for både unge såvel som ældre generationer. Og der er såkaldte familie brætspil, som er designet og konstrueret så stort set alle i hele familien kan være fælles om at spille. Med andre ord, så er der brætspil for alle aldre. Og brætspillet kan derfor være med til at skabe noget af det samvær og nærvær, som vi ofte kan savne i en hverdag, som er præet af elektroniske hjælpemidler. 

 

Brætspil skaber anderledes samvær
Rul til toppen