Cybersport – Nettet som en sportsgren

Der er meget sport på nettet – og nettet kan bruges til sport

Konferencelokaler kan bruges

Vi har været meget uheldige. Det første, der skete, var, at det sted, som vi havde booket til at holde vores bryllupsfest, måtte lukke. Så vi måtte finde et andet sted. Det gjorde vi også. Det var noget af en kamp. Men sammen er vi stærke. Min elskede og jeg. Vi fandt et lækkert sted. Og helt ærligt: Det nye sted var endnu bedre end det første sted, vi havde fundet. Så tingene så godt ud. Vi var parate til at holde bryllupsfest i det tidlige forår her i år. Og hvad sker der så? Covid-19 og Corona-krisen brød ud. Vi blev tvunget til at aflyse bryllupsfesten. Og jeg siger dig mand, det er en bitter pille at sluge.

Det rette sted

Her havde vi i første omgang kæmpet 2 gange for at finde et lækkert sted, og så bliver nødt til at aflyse. Det er simpelthen så stor en nedtur, at man er parat til at give totalt op. Her har vi gået og lavet bordplaner, smagt på forskellige menuer og vine dertil. Vi har talt med vores forældre om udsmykning af lokalet, og jeg ved ikke hvad. Jeg har selv været med til at vælge brudepigernes kjoler. Vi har godt nok haft det kanon med det. Det har været sjovt. Og meget afslørende. Jeg har ligesom fået et helt andet kendskab til mine veninder i løbet af den proces. Sjovt.

Pandemi vælter alt

Og så kommer den dumme pandemi og vender op og ned på alle planerne. Vi var nødt til at aflyse bryllupsfesten. Vi havde jo inviteret omkring 70 mennesker til festen. Og med det her forbud mod at forsamle sig i grupper med mere end 10 mennesker på samme sted vendte jo det hele på hovedet. Vi aflyste dog ikke selve vielsen. Vi skrev til alle dem, vi havde inviteret, at de sikkert kan forstå, at vi er nødt til kun at lade vores allernærmeste familie deltage i den. Det var der stor forståelse for og mange tilkendegivelser fra vores venner om, at det skal de nok sørge for at få taget revanche for. Så selve vielsen blev holdt. Men festen blev udskudt.

Konferencelokaler er da fine

Da vi faktisk ikke vidste noget som helst om, hvor mange mennesker man må forsamle til private fester, lagde vi ligesom vores fest planer på is. Og nu sådan ca. 4 måneder senere er vi egentlig ikke blevet meget klogere. Vi ved dog, at man gerne må feste. Også til efter midnat. Men må vi samle alle de 70 mennesker, vi havde inviteret på det samme sted? Det er jeg ved at undersøge. En af mine brudepiger, som jeg taler med til dagligt, forsøger at hjælpe mig med at finde et festlokale. Men det er svært. Mange er lukkede, og hvis ikke, så er de bookede.

Hun var ret frustreret, sidst vi talte sammen. Hun talte om, at hun ville booke nogle konferencelokaler i København hos MBK, som hun havde fundet. Ærlig talt: Holder man fester i konferencelokaler? Eller er de kun til at holde en konference i?Og hvordan skal vi komme hjem fra København en sen nat eller tidlig morgen, når man bor i Havdrup?

Konferencelokaler kan bruges
Rul til toppen