Fedeste IT support

Super sej IT support fra Solutio

Det blev en noget lang aften i aftes, da jeg i flere timer forsøgte at få vores hjemmeside op at stå igen. Det var vores forstander, der tidligt på aftenen ringede til mig og fortalte, at flere forskellige havde ringet til ham og gjort opmærksom på, at man ikke kunne komme ind på hjemmesiden for den efterskole, hvor jeg arbejder som lærer og har æren af at være administrator for hjemmesiden.

Selv om jeg forsøgte alt det bedste, jeg havde lært, lykkedes det mig ikke at få hjemmesiden i luften. Selv kunne jeg som administrator godt komme ind på den, men via min smartphone kunne jeg konstatere, at man ikke kunne åbne siden som almindelig bruger.

Så jeg måtte i morges lide den tort at ringe til det IT service firma, som vi i sin tid benyttede i forbindelse med oprettelsen af vores hjemmeside. Jeg forklarede den konsulent, som også havde stået for uddannelsen af mig som administrator, om problemet. Han lovede at kigge på det med det samme og ringe tilbage til mig.

Det gjorde han også bare 10 minutter senere, og han kunne fortælle, at der var opstået en ganske lille fejl på den server, hvor vores hjemmeside ligger, og det havde faktisk kun taget ham et par minutter at få rettet fejlen, så nu var vores hjemmeside i luften igen. Han nævnte også, at der ikke ville komme nogen regning for hans indsats, for den var omfattet af den aftale om IT support, som vi har med firmaet. Så lad mig bare sige: Skal du have IT-support eller god webhosting, er firmaet Solutio i Silkeborg altså et rigtig godt bud! De er faktisk også på G+:

Fedeste IT support
Rul til toppen