Fra mand til vamp

Hvordan får man en voksen mand til at ligne en yppig vamp? Helt nemt er det i hvert fald ikke, men det var den opgave, jeg stod med i sidste uge, da min mand i en klub, han er medlem af, havde fået til opgave et udklæde sig som sådan til den årlige temafest i klubben. Så er det vist på tide at kigge på kostumer hos gozmo 🙂

Jeg har hjulpet ham med udklædningen også i de foregående år, men da har det udstukne tema været lidt nemmere at forholde sig til. Festens arrangører har i år helt sikkert grinet en vis legemsdel i laser, da de fandt på det tema til årets fest.

Nå, men jeg gik i gang med at rode i mine garderobeskabe for at finde noget, han kunne majes ud i. Og jeg var lige ved at juble højt, da jeg faldt over en corsage, som jeg godt kan huske, at jeg købte for en hel del år siden, da jeg også skulle være udklædt til en fest.

Jeg tog den frem og kiggede nærmere på den noget specielle beklædningsgenstand. Jeg måtte erkende et lille problem, for min mand er en del større end jeg selv, så jeg var sikker på, at det ikke kunne nå rundt om ham, men så måtte jeg jo sy nogle stropper i.

Da jeg præsenterede ham for min plan, blev han synligt chokeret og udbrød, at han aldrig havde troet, at han skulle iklæde sig et korset eller corsage. Jeg rettede ham, og det endte med, at han indvilligede i den temmelig udfordrende påklædning.

Fra mand til vamp
Rul til toppen