Hængekøjestol

Vi børn har for længe siden bedt vores forældre om en ønskeseddel i forbindelse med deres sølvbryllup på onsdag i næste uge. Lige i første omgang blev vi alle tre lidt overraskede over, at det højest prioriterede ønske er et hængekøjestativ, men vores overraskelse hænger i første række sammen med, at vi ikke tænkte os godt nok om.

Sagen er nemlig, at vores far og mor for bare en måned siden solgte deres parcelhus, hvor vi er vokset op, og i stedet købte et mindre rækkehus, som de mener er absolut stort nok til dem nu, hvor vi alle tre børn er flyttet hjemmefra.

I deres gamle hus var der flere store træer i haven, og lige så længe jeg kan huske, har der hængt en hængekøje mellem to af træerne. Men der er ingen træer i deres nye frimærke af en have, så det er da oplagt nok, at de gerne vil hænge deres topersoners hængekøje på stativ ude på den lille græsplæne.

Så jeg har været i gang med at finde sådan et stativ, som vi kan give dem i gave til sølvbrylluppet. Jeg fandt en webshop, der forhandler den slags ting, og selve stativet var faktisk billigere, end jeg havde ventet, men til gengæld løb fragten op i en hel del penge, hvilket der nok ikke er noget at sige til, da det er temmelig stort.

Nu er det kommet i hus, og det er meget flot, så nu kan vores forældre glæde sig til at bruge deres hængekøje igen. Nu overvejer vi en hængekøjestol, som vi vil købe på nettet her: http://www.brugskunst.dk/shop/haengekoejestol-6c1.html

Hængekøjestol
Rul til toppen