Stævnemøde

Et stævnemøde, er det samme som dating. Det bruges om to mennesker, der har en aftale, og potentielt kan blive kærester.  For mange mennesker er dating forbundet med en triviel middag med en masse høflighedsfraser. Dating behøver dog ikke at være kedeligt, for der er en masse sjove ting, som du kan lave på en date – at finde en kæreste er ikke nødvendigvis kedeligt!

Dating i skøjtehallen

Dating i skøjtehallen kan lyde som en kølig fornøjelse, men hvis den rette kemi er der, kan det blive glohedt! Ofte foregår en date på en restaurant, hvor det hele er meget formelt. En tur på skøjter løsner det hele lidt op, og man går derfor væk fra det formelle. Desuden er det sjovt, at skøjte, så uanset hvad, hygger du dig på din date!

Dating kombineret med flyvetur

Et andet alternativ til den traditionelle dating er at tage ud at flyve. Rigtig mange elsker, at komme ud og flyve og når det så er kombineret med en date, så fungerer det som en aldeles glimrende ice-breaker. Der er rigtig mange steder, hvor man kan komme ud og få en kort prøvetur. Det kræver blot, at du opsøger den nærmeste lufthavn. Vælger du, at kombinere dating med en flyvetur, så vil du helt sikkert ikke fortryde det og det vil maksimere chancen for en vellykket date betragteligt!

Dating – lær at danse!

Det kan lyde som en dårlig i det, men at lære at danse på din første date, er en sjov, grænseoverskridende og kreativ oplevelse. Samtidig får du set, om din potentielt kommende partner, kan finde ud af at danse. Ofte er det ikke tilfældet, men så har man alligevel haft det sjovt og grint en masse.

Dating behøves altså ikke være en masse høflighedsfraser, men kan også være en fantastisk sjov og spændende oplevelse!

 

Stævnemøde
Rul til toppen