Sofaer købt online

Vi bor i en lille, lækker lejlighed inde i centrum af byen. Og vi er glade for det. Vi købte lejligheden på grund af beliggenheden. Den ligger helt perfekt til vores livsstil. Lille ja. Men dejlig og tæt på restauranter, teatre og byliv.
Vi tog beslutningen om at købe den sammen, fordi vi var blevet trætte af at skulle bruge masser af tid på at pendle frem og tilbage mellem hver vores lejlighed og jobs. Hvis vi købte en lejlighed sammen, ville vi kunne spare tid på ikke at skulle være hos den ene eller den anden. Og sammen vil vi jo være. Så beslutningen blev taget: Vi flytter sammen, et sted, hvor ingen af os har langt til arbejde fra. Og købet blev gjort.

Sammenbragte møbler

Selve indflytningen var dog problematisk. Vi måtte hver især skille os af med en del møbler. Der er simpelthen ikke plads i lejligheden til alle de møbler, vi havde. Det betød, at jeg blev nødt til at skille mig af med min elskede hjørnesofa. Den var simpelthen for stor et skrummel til boligens rum. Den blev solgt secondhand. Heldigvis. Andre mennesker kan nyde deres eftermiddage i den nu.

Hans sovesofa

Min kæreste insisterede på, at vi kunne bruge hans sovesofa. Som seng. Men der måtte jeg altså sige nej. Jeg har det sådan, at der, hvor jeg skal sove, der skal jeg ligge godt. Og derfor måtte jeg afvise, at sovesofaen blev brugt som seng. Vi måtte derfor købe en seng. Og det har vi så gjort. Nogle af pengene, jeg fik, for hjørnesofaen gik til købet af sengen. Den var dyr, men er rigtig god. Madrassen betyder alt.

Min kærestes sovesofa står så i det rum, som vi bruger som stue. Den er ikke så pæn som jeg gerne, ville have det. Eller korrekt sagt: Den er fuldstændig ved siden af den stil, som vi faktisk begge to godt kan lide. Men eftersom prioriteten lå i, at vi skulle købe en god seng, så må vi vente med at finde en sofa, der passer til vores stil. Indtil da ’skjuler’ jeg den ved at lægge et stort tæppe over hynderne, så man ikke kan se den grimme, orange farve, som hynderne har. Der er kommet et gråt tæppe over. Det er ligesom meget neutralt og forstyrrer ikke billederne, vi har hængt op på væggene. Sofabordet er mit. Det er neutralt. Hvidt stel og bordplade af glas. Måske lidt gammelt. Det bliver også skiftet, når vi skal have ny sofa til stuen.

Ude i køkkenet har vi ikke så meget skabsplads, derfor måtte vi også sortere i potterne og panderne. vi bragte ind i vores nye hjem. Det skete efter en ganske simpel metode: Det ældste ragelse ryger ud sådan, så vi bare har en af hver i hver størrelse. Det var vi helt enige om. Det var sværere med stellene, vi har. Mit musselmalede ville jeg bare ikke af med, selvom min kæreste ikke bryder sig om det. Her gav jeg mig ikke. Det bliver ikke solgt. Mange af stykkerne er arvestykker.

Sofaer købt online
Rul til toppen