Cybersport – Nettet som en sportsgren

Der er meget sport på nettet – og nettet kan bruges til sport

Essie neglelakker i flotte farver

Flotte lakerede negle er altid et must, hvis du vil udsende et signal om at du er velsoigneret og går op i dit udseende. Med de mange forskellige varianter fra Essie vil du helt sikkert kunne finde en række neglelakker som du føler, passer rigtig godt til dig. Med Essie har du et hav af muligheder både, hvad angår neutrale og naturlige farver, men også i kategorien af mere iøjenfaldende farver. Der er derfor ingen begrænsninger med Essie, da du med sikkerhed kan finde lige netop den nuance, der passer til dit outfit, humør eller anledning.

Billige Essie neglelakker

Vil du gerne købe din første Essie lak eller er du allerede faldet pladask for Essies smukke farvepalette og vil du have flere varianter, så kan du få rigtig mange forskellige smukke farver på siden Luxplus.dk. Med et medlemskab til siden får du mulighed for at købe dine yndlings Essie varianter med store besparelser, så du kan få råd til endnu flere af de fine farver. Hvis du først og fremmest gerne vil prøve et medlemskab af, så giver Luxplus dig mulighed for at afprøve medlemskabet gratis i 30 dage. En alletiders måde at blive klogere på, hvad siden kan tilbyde dig.

Essie neglelak

Når nu du kan få alle de skønne produkter her på siden til langt billigere priser end i butikkerne, kan du derfor også tillade dig at købe flere forskellige nuancer og varianter. Har du et bredspektret udvalg af Essie lakkerne derhjemme kan du også nemmere skabe dig forskellige looks. Du kan naturligvis bruge alle Essie neglelakker præcis som de er, men kan du godt lide at eksperimentere med dit negle look og er du vild med nail art, så kan du med flere forskellige farver, eller blot de rette teknikker skabe dig mønstre, striber, ombré effekt og meget mere ved hjælp af Essies fantastiske formuleringer.

Essie er uden tvivl et af de mest populære brands på verdensplan, når vi snakker neglelak og neglepleje. Du kan derfor aldrig gå helt galt i byen med produkter fra Essie, da produkterne uden tvivl vil leve op til dine forventninger om konsistens, pigmentering og holdbarhed. Har du en svaghed for neglelak, så vil du med sikkerhed også finde alle de smukke farver fra Essie helt uimodståelige, da det er tydeligt at mærke, hvilken ekspertise der ligger bag hvert enkelt produkt.

Top coats og base coats fra Essie

Når du skal lægge en rigtig flot og holdbar neglelak, er det alfa omega at skabe en god base samt afslutning på din lak. Start derfor altid med at påføre en base coat fra Essie, som sørger for at binde din neglelak til neglen, så den holder i længere tid. Base coaten hjælper derudover også med at skabe en mere jævn overflade på neglen, så lakken lægger sig pænt og ensartet på hele neglepladen. Når du har påført de lag du ønsker af din neglelak, kan du herefter afslutte med en god og forstærkende top coat, som vil forsegle din neglelak og skærme mod slid. På den måde kan du have en neglelak, der holder i længere tid, end hvis du benyttede din neglelak helt uden brug af hverken base coat eller top coat.

Er du blevet fristet til at give dine negle den helt store makeover med Essie, så opret et medlemskab på Luxplus.dk og få adgang til de mange skønne farver og andre negleprodukter.

Essie neglelakker i flotte farver
Rul til toppen