Cybersport – Nettet som en sportsgren

Der er meget sport på nettet – og nettet kan bruges til sport

Send i poser

Det er hvert år lidt besværligt, at det meste af familien bor så langt væk fra os, at vi er nødt til at sende de traditionelle julegaver med posten. Det gør for eksempel, at vi altid vælger nogle gaver, der i omfang er ret små, for vi har fire børn og 11 børnebørn, så det ville være noget af en udskrivning, hvis der var tale om en stor papkasse til hver af dem.

Vi har nogle år sendt gaverne i almindelige, store prøveposer, men vi har et par gange oplevet, at der var gået hul på poserne, når de nåede frem, så den pæne indpakning i julepapir havde taget skade.

Det blev vi da lidt trætte af, så min mand mente, at vi hellere måtte finde på en anden form for emballage til den næste juls gaveforsendelser. Og han var indstillet på, at vi skulle købe nogle regulære papkasser til at sende dem i.

Han fandt dog ud af, at det ville være en temmelig dyr løsning, for dels koster sådan nogle papkasser en hel del mere end prøveposer, dels er det temmelig meget dyrere at sende dem med posten.

Vi blev enige om at vente med en løsning, til vi havde fundet ud af, hvad de forskellige skulle have i julegave. Igen har vi valgt gaver, der ikke fylder så meget, og så besluttede min mand, at vi skulle sende dem i boblekuverter. Det viste sig at være en god løsning, så vi har besluttet at bruge samme metode i år.

Og heldigvis har vi verdens bedste leverandør af emballage og gaveindpakning: JAKODAN

Send i poser
Rul til toppen