Cybersport – Nettet som en sportsgren

Der er meget sport på nettet – og nettet kan bruges til sport

London med mere

Nu er det jo ikke sådan, at I plejer at rejse hver eneste måned. Men her på det sidste er I virkeligt gået til den: Så har I lige fundet billige flybilletter til London, dernæst skal I på en charterrejse til Spanien og nu, har I så lige fundet ud af, at I skal finde en billig rejse til Thailand. Godt nok først til sommer. Men alligevel. Vi er da ikke engang henne omkring vinterferien endnu. Skal I måske også på skiferie i Norge? Sig mig lige: Hvad foregår der? Ok, I er unge. Og I skal da også have lov til at se verden. Men skal det ske sådan indenfor bare et års tid? Har I ikke tiden foran jer? Og skal I ikke lige tænke på, at det faktisk koster penge at rejse?

Nemt at finde billige rejser

Jo, jeg ved godt, at det er nemt at finde billige rejser. Jeg ved også godt, at I nok bedre kan holde ud at bo under lidt kummerlige forhold, end jeg kan. Jeg ved også godt, at afbudsrejser som regel er supergode tilbud – hvor I ikke skal bo under kummerlige forhold. Men alligevel. Var der ikke noget med, at I ville spare op til udbetalingen på et hus? Ja, jeg spørger jer bare. Jeg er jo bekymret for jer, når I rejser. Det er faktisk ikke altid så rart at tænke på, at I befinder jer et sted, hvor I ikke kan sproget og, hvor forholdene og reglerne bestemt ikke er, som her i Danmark.

Men det er jeres valg lige nu. Og I har måske nogle gode grunde til, at I rejser så meget, inden I slår jer ned og stifter familie. Jeg er bare en bekymret mor, der ikke er så rejsevant, som I er. Så I må tilgive, at jeg spørger og klager. Rejs ud. Oplev verden. Og kom altid hjem igen.

London med mere
Rul til toppen