Cybersport – Nettet som en sportsgren

Der er meget sport på nettet – og nettet kan bruges til sport

Brætspil hitter i alle aldre

Børn – og alle vi andre barnlige sjæle – elsker brætspil. Brætspil kender – i lighed med for eksempel kortspil – ingen alder. Alle elsker et godt spil – og det skal helst være et brætspil.

At samle alle aldre om en fælles aktivitet er netop brætspillets store styrke. Her bliver der snakket, diskuteret, grinet – og indimellem hoveret, når det lykkes at vinde.

Det gode ved brætspil er, at de findes i et utal af variationer, som det kan ses på det store udvalg hos hyggeonkel.dk. Der findes helt enkle spil, hvor det – mere eller mindre – drejer sig om at være heldig, når man kaster en terning.

Her kan alle være med – og især børnene elsker den slags spil. Der findes næppe noget bedre end at opleve et barns glæde, når han/hun kaster den ”sekser”, der giver sejren.

Også de voksne har stor glæde af sådanne spil. Her skal man ikke bruge hovedet, men i stedet koncentrere sig om det brætspil appellerer til; hygge og nærvær.

Brætspil kan levere store oplevelser og udfordringer

Brætspil findes også i den tungere ende. Her er det ofte meget omfattende og komplicerede spil med en masse finurlige regler, der skal overholdes.

Det er spil for de rigtige ”nørder”, der gerne sidder en hel aften over et spil. Selvom det også her er samværet og hyggen, der er i højsædet, kan sådanne spil virke mere alvorlige. Der skal virkelig tænkes og planlægges i sådanne spil, hvilket kan øge både koncentration og frustration. Det er der selvfølgelig ikke noget forkert i, når alt foregår i en god stemning mellem gode venner eller familiemedlemmer.

Mulighederne er mange – find det brætspil, som passer til dit humør (og de øvriges alder og lyst) og saml jer om en god oplevelse. Lav en fast spilleaften eller gør det til en tradition, at en god familiemiddag slutter med et spil – og det skal selvfølgelig være et godt brætspil.

 

Brætspil hitter i alle aldre
Rul til toppen