Cybersport – Nettet som en sportsgren

Der er meget sport på nettet – og nettet kan bruges til sport

Dating i det 21. århundrede kan være en udfordring

Dating i moderne tid er ikke som hos tidligere generationer. Dengang mødtes man typisk i sin lokale by, inviterede hinanden ud, blev gift, fik børn og blev sammen til døden. Man mødte altså hinanden i det lokale område og fandt på den måde sammen med en, som man kunne tænke sig at dele sin tilværelse med.

Så begrænset forholder det sig ikke længere. I dag er verden åbnet op. Dette skyldtes for en stor dels vedkommende Internettet, men også tiden før det, hvor mobiliteten i samfundet steg. For lige pludselig begyndte vi at komme længere rundt omkring i landet og kunne på den måde møde en partner langt væk fra hjembyen og de steder man var vant til at komme.

Med Internettet er dating blevet globalt

I og med at Internettet er blevet et mere og mere populært medie at bruge til at date med, så har det åbnet op for at starte forhold på tværs af både landsdele, landegrænser og kontinenter. Det betyder at dating er blevet globalt, hvilket er ensbetydende at der potentielt er næsten 3,5 milliarder mennesker af det modsatte køn, man kan ”mødes” med. Så selvom Internettet har åbnet op for en del muligheder, så har det måske endda også gjort det lidt mere vanskeligt. For med 3,5 milliarder muligheder, hvordan kan man så sikre sig, at man har fundet den rigtige, og hvornår ved man, at man skal holde op med at lede.

Men det er heldigvis et positivt problem. For det er i hvert fald blevet lettere at finde gode muligheder for et partnerskab, end det var for år tilbage, hvor man næsten var tvunget til at finde sin udkårne blandt den lokale befolkning.

 

Dating i det 21. århundrede kan være en udfordring
Rul til toppen