Tælle celler?

Selv om det var nogle temmelig travle dage, da jeg i forrige uge var på et fire dage langt kursus i Paris, nød jeg alligevel de dage i fulde drag. Jeg havde indtil da aldrig været i Paris før, men det bliver i hvert fald ikke sidste gang, jeg besøger den vidunderlige by, som faktisk tog mig med storm.

Jeg var i Paris for at lære om automatiske celletællere, fordi jeg for nylig har fået ansættelse som sælger i et firma, der sælger den slags avanceret apparatur til lægeklinikker, laboratorier og sygehuse. Det er en opgave, jeg glæder mig meget til, og min nye arbejdsgiver valgte at sende mig på kurset i Paris, hvor producenten af de apparater skulle klæde mig på til opgaven.

Vi var flere kursusdeltagere fra forskellige lande, så instruktionerne foregik på engelsk. Derfor blev der hele tiden talt om automatic cell counters, og vi kursister blev instrueret i, hvordan apparaterne virker, så vi er i stand til at demonstrere dem for vores kommende kunder.

Når man ikke selv er uddannet indenfor nogen form for medicinsk fag, er det en helt ny verden at komme ind i, men den fangede virkelig min interesse, for jeg syntes, det var meget spændende at høre om, hvordan man anvender sådan nogle avancerede apparater.

En meget charmerende fransk instruktør benævnte flere gange apparatet som en compteur automatique de cellules, men han rettede hurtigt sig selv til den engelske betegnelse. Men på den måde fik jeg da udvidet mine begrænsede kundskaber i fransk.

Tælle celler?
Rul til toppen