Er de gratis billeder nu også gratis?

Det er nemt nok at finde billeder på nettet, men har du tjek på om det også er et gratis billede, som du er på vej til at indsætte i din præsentation eller folder? Der er mange uheldige eksempler på, at både store landsdækkende aviser har taget en fotografs billede og anvendt det til en artikel eller til markedsføring på deres egen webside. Det samme gør sig gældende med firmaer, foreninger og privatpersoner, som har taget et foto og benyttet det uden samtykke og betaling til fotografen.

Find et gratis billede

Går på du ind på gratis-billeder.dk, undgår du den slags trælse og nogen gange dyre situationer. Langt fra alle fotografer finder sig i, at deres billeder bare bliver snuppet. Og det er jo forståeligt, at de ikke har lyst til at arbejde gratis.

På gratis-billeder.dk finder du billeder i forskellige kategorier, og de er alle til fri afbenyttelse. Her kommer ingen fotograf i hælene på dig med en regning. Du kan trygt og roligt downloade det gratis billede, som du mangler. Et foto er tit med til at gøre en tekst lidt mere indbydende og læsevenlig. Ren tekst kan virke som en mur på læseren, og så når du aldrig ud med dit budskab. Så indsæt nogle gratis billeder, hvor det passer ind i sammenhængen. På den måde har du større chance for at fange læseren og få dit budskab ud.

 

Er de gratis billeder nu også gratis?
Rul til toppen